Open company in:

  • [en]
  • [ro]
  • [fr]
  • [es]
  • [it]

BridgeWest

European Company Formation

Newsletter

News

Buying a European shelf company with VAT number

Whenever you need to start doing business immediately in a European country and you need a company with a VAT number, you don’t have to wait for the bureaucratic procedures.

read more

Partner Law Firms

We encourage you to contact our partner law firms in Bucharest: Rolegal and E&C, both part of our legal network.

read more

Tax Minimization Structures

BridgeWest is specialized in special corporate structures designed for tax minimization. No matter where you want to incorporate your company, you will need to consider how you can legally minimize costs.

read more
close[x]

Servicii

BridgeWest este o companie specializata in oferirea unei game largi de servicii din domeniul infiintarii de companii in majoritatea tarilor europene, de la formare de companii in Italia, Olanda sau Luxemburg, la infiintari de firme in Polonia sau Rusia, precum si in alte tari europene.

Pe langa locatii traditionale on-shore, Bridgewest ofera servicii de infiintare de company in CipruBulgaria, sau in alte jurisdictii off-shore sau paradisuri fiscale, precum Belize, Seychelles, Panama.

BridgeWest va pune la dispozitie pachete complete de servicii. Acest lucru inseamna ca, in afara infiintarii companiei,puteti beneficia de toate celelate servicii conexe, precum deschiderea unui cont bancar, oferirea unui sediu social (birou virtual) sau servicii de contabilitate. Scopul nostru este de a oferi fiecarui client servicii de consultanta personalizate;indiferent de solicitare, ne vom folosi de vasta noastra experienta pentru a va oferi solutia optima.

De cererile dumneavoastra se vor ocupa profesionisti din tara in care doriti sa va deschideti firma. De exemplu, daca intentionati sa infiintati o companie in Polonia, va vor sta la dispozitie avocati, contabili si consultanti din Polonia.

Intrebari Frecvente

Cum pot infiinta o companie in Polonia?
Polonia a devenit o destinatie preferata de multi investitori, datorita evolutiei economice stabile. O societate cu raspundere limitata in Polonia are nevoie de un capital social de minim 5.000 PLN (aproximativ 1,150 EUR) si nu se impune nicio restrictie cu privire la nationalitatea investitorilor sau a directorilor. Infiintarea companiei nu necesita prezenta asociatilor pentru semnarea actelor.
Cititi mai multe despre infiintarea unei companii in Polonia..

Cum imi pot deschide o firma in Spania?
Capitalul social minim al unei societati cu raspundere limitata in Spania este aproximativ 3.000 EUR. Statul spaniol nu impune restrictii de nicio natura in cazul asociatilor sau al directorilor care sunt cetateni ai Uniunii Europene. In shimb, pentru ca un cetatean din afara Uniunii Europene sa devina director al unui SRL in Spania, acesta trebuie sa obtina mai intai un permis de munca.
Cititi mai multe despre infiintarea unei companii in Spania..

Cum pot infiinta o firma in Turcia?
Pentru a deschide un SRL in turcia, veti avea nevoie de 2,400 EUR. Procedura infiintari unei astfel de structuri nu difera de cea a tarilor vestice si presupune inregistrarea la Registrul Comertului. Infiintarea unei companii in Turcia este posibila pentru orice persoana fizica sau juridica indiferent de tara de origine. Cu toate acestea, datorita conditiilor impuse de stat cu privire la directorii straini, este preferabil sa se numeasca un director local.
Cititi mai multe despre infiintarea unei companii in Turcia..

Ultimele Articole